Meet- en Regeltechniek

Binnen de installatietechniek is de meet- en regeltechniek een essentieel onderdeel. Daarom vertaalt uwverwarmingsbedrijf uw wensen in functionele en innovatieve oplossingen.
Deze voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, die rekening houden met de huidige en toekomstige wensen en behoeften zoals betrouwbaarheid, laag verbruik, flexibiliteit en toekomstige ontwikkelingen.

De zorg voor uw regeltechnische installatie stopt niet na het installeren en inbedrijfstelling!
Wij hebben een beheerfunctie opgezet waarmee wij uw installatie op afstand kunnen bewaken en beheren.
Het bewaken voorkomt dat storingen in uw installatie onopgemerkt blijven of dat er ten gevolge van een onopgemerkte storing, klachten ontstaan.
Daarnaast kunnen wij energieadviezen geven door de installatie te monitoren en de hieruit voortkomende meetgegevens te analyseren.
Tevens kunnen wij uw installatie op afstand bedienen bij o.a. werkzaamheden aan gekoppelde installatiedelen zoals een brandmeld- of transportinstallatie.

Heeft u een ander fabrikaat regelinstallatie?
Wij hebben een brede kennis van de meest voorkomende merken zoals Siemens, Honeywell en Sauter.
Daarom kunnen wij het bewaken en beheer ervan in onze onderhoudscontracten aanbieden.

Wilt u meer weten over onze meet- en regelinstallaties of bent u nieuwsgierig geworden hoe uwverwarmingsbedrijfuw regeltechnische installatie kan bewaken, beheren en/of upgraden, neemt u dan contact met ons op.